0 Comments

Tehokas kauppa-asetus Bitcoinille; kauppaa BTCUSD: n trendin kanssa

Viimeinen pari viikkoa oli hankala Bitcoin-kauppiaille ja sijoittajille. BTCUSD näyttää kuitenkin olevan kaikki asetettu eteenpäin. Kauppiailla on oltava asianmukainen kaupankäyntijärjestely, jotta BTCUSD: n epävakaat liikkeet voidaan hyödyntää.

Koska Bitcoin-valaat ovat usein valaistuksessa, vähittäiskauppiaat menettävät suurimmaksi osaksi kannattavia mahdollisuuksia. Valaat haistavat hyödylliset strategiat ja tartuvat niihin, ennen kuin vähittäiskauppias edes realisoi kaupan potentiaalia.

Bitcoin-markkinoiden analyysi

Bitcoinin tekninen analyysi paljastaa, että BTCUSD saattaa siirtyä nopeasti. Mahdollisuus laskea alaspäin näyttää kuitenkin todennäköisemmältä tällä hetkellä.

Julkaistu: TradingView.com, lue liikeideat täältä.

Yhden tunnin aikaraja BTCUSD osoittaa, että viime aikoina, volyymi purkautuminen oli suurempi kuin keskimäärin Osakkeiden vaihto, jos kyseessä on myydä pois. Se osoittaa, että myyjät ylikuormittavat ostajia Bitcoin-markkinoilla.

BTCUSD-kaupan perustaminen teknisen analyysin avulla

Tuntikartan trendi osoittaa, että ylempää trendiä noudatettiin useaan otteeseen. BTCUSD on parhaillaan lähestymässä kahden suuntauksen lähentymispistettä.

Markkinatilanne osoittaa, että Bitcoin Profit voisi siirtyä täältä. Kun otetaan huomioon tämä ensimmäinen mahdollinen skenaario, ensimmäisen kaupan tulisi olla seuraava:

Lyhyt BTCUSD, kun se alkaa laskea ala-trendin alapuolelle. ‚Jäljellä oleva pysäytystappio‘ voidaan asettaa. Manuaalinen pysäytystappio toimisi myös hienosti.

Ensimmäinen tavoite on ‚Support 1‘, joka on 9 350 dollaria, ja toinen tavoite on ‚Support 2‘, joka on 9 100 dollaria.

Toinen mahdollinen skenaario on BTCUSD: n murtuminen ylälinjan yläpuolelle hyvillä volyymeilla. Tällöin kaupan järjestelyn tulisi olla seuraava:

Menet pitkään BTCUSD: llä tai ostat suoraan Bitcoinia lyhyen aikavälin näkymällä.

Ensimmäinen tavoite, tässä tapauksessa, on ‚Resistance 1‘, joka on 9 500 dollaria. Toinen tavoite on ‚Resistance 2‘ ja on 9 850 dollaria.
Yllä olevat asetukset ovat vain tiedoksi. Kauppiaiden tulisi suorittaa tai sijoittaa kauppoja vain huolellisesti harkittuasi riskiä ja hyötyä!

Author

info@speakeasy-bar.com